KRISTAL User Community
Not logged in [Login - Register]
Go To Bottom

Printable Version  
Author: Subject: My mixer all of a sudden wont come up!!!!
dappa4783
Newbie
*




Posts: 1
Registered: 29-4-2014
Member Is Offline


[*] posted on 29-4-2014 at 22:22
My mixer all of a sudden wont come up!!!!


I recorded a bunch of audio and everything was going great, but when I pressed F3 or went up to Engine to click on the mixer to adjust the levels, nothing came up. Please help me find out what the heck is going on....thanks
View user's profile View All Posts By User
combobob
Administrator
********


Avatar


Posts: 1604
Registered: 10-8-2006
Location: Adelaide, South Australia
Member Is Offline


[*] posted on 2-5-2014 at 22:54


Hi dappa,
I once had that problem and I think it was due to me changing the resolution of mye screen, or maybe when I set up dual screens.... The mixer was coming up but it was on a part of the screen that I couldn't 'see'.
Not sure if this will fix it but try changing the resolution to really small and see if it is floating around somewhere out of sight at your normal res.
Hope that helps, if not maybe a reinstall?
Cheers, Bob




Win 7 X64, SB Audigy 2 Platinum, KX3551, Studio One 2.5 Professional, 1975 Fender Jazz, Yamaha RBX270J Custom Fretless, Tanglewood TW170 Acoustic...

Do Not Click
View user's profile View All Posts By User

  Go To Top

Powered by XMB
XMB Forum Software © 2001-2012 The XMB Group